ארוחת ערב 23.09

ביום שישי האחרון הזדמן לנו לשבת לארוחת ערב נעימה.

הכנו פסטת קישואים וגזרים ברוטב הפופולרי של עגבניות וטחינה עם בזיליקום.

בנוסף, היה סלט עתיר עלים טעימים, טרי ורענן.

כמנת פתיחה הכנו מרק של אבוקדו ותירס, והוא הוגש בתוך חצי אבטיח ריק.

לקח: לוותר על האבטיח בפעם הבאה. אמנם זה יפהפה, אך זה משנה את הטעם.

2
הגב

avatar
3000
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
עיריתנועה Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
עירית
Guest
עירית

בלטות הרוק עובדות שעות נוספות לאור התמונות הללו!!

נועה
Guest
נועה

נראה טעים כל כך !