ארוחת ערב 23.09

ביום שישי האחרון הזדמן לנו לשבת לארוחת ערב נעימה.

הכנו פסטת קישואים וגזרים ברוטב הפופולרי של עגבניות וטחינה עם בזיליקום.

בנוסף, היה סלט עתיר עלים טעימים, טרי ורענן.

כמנת פתיחה הכנו מרק של אבוקדו ותירס, והוא הוגש בתוך חצי אבטיח ריק.

לקח: לוותר על האבטיח בפעם הבאה. אמנם זה יפהפה, אך זה משנה את הטעם.

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
עירית
עירית
11 באפריל 2013 10:48

בלטות הרוק עובדות שעות נוספות לאור התמונות הללו!!

נועה
נועה
6 בדצמבר 2011 15:26

נראה טעים כל כך !