מסתבר שמידי פעם אפשר למצוא אפילו בסופר משהו טעים ומיוחד. לא שיש לי בדרך כלל איזושהי סיבה להיכנס לסופר אבל במקרה נכנסתי וראיתי מלון בלתי מזוהה גדול בצבע ירוק כהה בין כל המלונים הצהובים.
לא היה לו שום ריח מבחוץ ולא היה לי מושג אם הוא בשל אבל קניתי. לאכזבתי הרבה לאחר שפתחתי אותו גיליתי שהוא היה קשה, חסר צבע, חסר טעם ולחלוטין לא בשל 🙁
חיפשתי את המלון באינטרנט כדי לדעת באיזה זן מדובר ומסתבר שלמלון הזה שמגיע במקור מספרד קוראים Piel De Sapo שמשמעו "עור של קרפד".
החלטתי לא לתת לאכזבה שלי למנוע ממני לנסות בשנית. חזרתי לאותו הסופר (מגה) וקניתי אחד נוסף. הוא היה נראה אותו הדבר מבחוץ וחסר ריח כך שעדיין לא ידעתי האם הוא בשל אבל לקחתי את הסיכון. זה התברר כמשתלם ביותר כי כשפתחתי אותו גילית שמבפנים הוא רך, מתוק מאוד וטעים מאוד מאוד. גם החתולה חשבה כמוני…
מומלץ!
אני ממש לא אוהב מלונים לא ירוקים מבפנים ולא הכתומים בפנים אבל טעמתי את המלון הספרדי והוא ממש ממש ממש ממש טעים (לפחות להשוואה למלון רגיל חחח)
טעות שלי זה כנראה canary 🙂
אכלתי גם קנטילופ וגם קנארי 😆
מקווה שבעתיד יהיו בישראל יותר זנים…
גם אני מקווה 🙂
אגב היום פתחתי את שני אלו שקניתי, על הפנים, אחד רקוב מבפנים והשני צעיר מדי ולא מתוק… התבאסתי נורא, מה גם שהאבטיח שקניתי גם במגה חסר טעם לחלוטין, זה מה שנקרא – יום נאחס, לא נורא, נקווה להצלחה בפעם הבאה, במלונים קנארים עוד לא נפלתי מעולם, טעימים בטירוף
קניתי היום שניים כאלו, מקווה שיהיו טובים! אגב מלון קנטלופ כבר ניסית? טעים בטירוף! וגם נמצא מדי פעם ברשתות מגה…
הנה תמונה:
http://www.free-picture.net/albums/fruits/melon-sweet-fruit.jpg
אני חושב שהשם שלו זה קנטלופ, לא בטוח, בכל מקרה הוא נראה בדיוק כמו בתמונה, לבריאות 🙂
גם הכלב חשב ככה…