פירות עם פרוקטוז - ותת ספיגה

הפורום הראשי של 30 בננות ליום

פירות עם פרוקטוז - ותת ספיגה

הודעהעל ידי alphonso88 » א' אוגוסט 31, 2014 4:46 pm

אני מחפש על זה מידע ולא כל כך מצליח לענות על השאלות שלי..
1.מה הגישה של 811 אומרת לגבי פרוקטוז ? אני חיפשתי מידע על זה ולא מצאתי כל כך - האם עדיף להמנע מפירות שידוע שכמות הפרוקטוז בהם גדולה ? (כמו אגס,תפוח אפרסק...)
2. יש טענה שאומרת שחצי מבני האדם אינם יכולים לספוג פרוקטוז בצורה יעילה ושזה גורם למחלות וגורסים שמכאן אי אפשר להיות פרותריאן (\ לאכול אוכל מעובד).

תודה על העזרה
alphonso88
 
הודעות: 14
הצטרף: ד' אוגוסט 27, 2014 9:35 pm

Re: פירות עם פרוקטוז - ותת ספיגה

הודעהעל ידי ירדן » א' אוגוסט 31, 2014 5:07 pm

פרוקטוז הוא בעייתי רק כשהוא מזוקק (סירופ אגבה, סירופ תירס עתיר פרוקטוז). הפרוקטוז שנמצא באופן טבעי בפירות וקשור לסיבים תזונתיים אינו בעייתי ולא גורם לאי סבילות או בעיות בריאותיות. כל המחקרים שנעשו על נזקי הפרוקטוז מתייחסים אך ורק לפרוקטוז מזוקק ולא לפירות.
לתשומת לבכם, המענה בפורום מעצם טיבו מוגבל וחלקי בלבד ואין לראות בו תחליף לייעוץ תזונתי מקצועי פרטני ו/או לבדיקה, אבחון וייעוץ על ידי רופא.
סמל אישי של המשתמש
ירדן
 
הודעות: 2969
הצטרף: ש' דצמבר 31, 2011 2:47 pm


תגיות נושא

פרוקטוז

חזור אל 30 בננות ליום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], YandexBot ו 8 אורחים

cron