עשב חיטה

הפורום הראשי של 30 בננות ליום

עשב חיטה

הודעהעל ידי eyal » ד' נובמבר 07, 2012 6:44 am

האם מומלץ לשתות עשב חיטה שנסחט טרי?
eyal
 
הודעות: 32
הצטרף: ו' ספטמבר 28, 2012 7:45 pm

Re: עשב חיטה

הודעהעל ידי יונתן » ד' נובמבר 07, 2012 9:02 am

כשאנחנו אוכלים רק פירות וירקות טריים ובשלים באמת שאין לנו צורך בסגולות הבריאות של עשב החיטה, גם אם הן באמת נכונות ולא רק המצאה של המגדלים והמשווקים. בכל מקרה, בני האדם לא נועדו לאכול עשב, ומעטים האנשים שלא נגעלים מהטעם של מיץ עשב החיטה, כך שאני סבור שאלה ראיות מספיקות לכך שאנחנו לא צריכים לאכול את זה.

בקיצור - לא מומלץ! תאכל ירקות טריים. החורף מגיע ולירקות בחורף יש טעם מדהים. החסה רכה ומתוקה והסלרי מלוח מאוד ועסיסי.
לתשומת לבכם, המענה בפורום מעצם טיבו מוגבל וחלקי בלבד ואין לראות בו תחליף לייעוץ תזונתי מקצועי פרטני ו/או לבדיקה, אבחון וייעוץ על ידי רופא.
סמל אישי של המשתמש
יונתן
 
הודעות: 938
הצטרף: ש' דצמבר 31, 2011 2:46 pm

Re: עשב חיטה

הודעהעל ידי eyal » ו' נובמבר 09, 2012 6:34 am

כן אני מבין אבל מבחינה ביוכימית עושה רושם שהעשב טוב לאדם,לא?
eyal
 
הודעות: 32
הצטרף: ו' ספטמבר 28, 2012 7:45 pm

Re: עשב חיטה

הודעהעל ידי יונתן » ו' נובמבר 09, 2012 9:42 am

מה כוונתך מבחינה ביוכימית? אתה יכול לפרט?
לתשומת לבכם, המענה בפורום מעצם טיבו מוגבל וחלקי בלבד ואין לראות בו תחליף לייעוץ תזונתי מקצועי פרטני ו/או לבדיקה, אבחון וייעוץ על ידי רופא.
סמל אישי של המשתמש
יונתן
 
הודעות: 938
הצטרף: ש' דצמבר 31, 2011 2:46 pm

Re: עשב חיטה

הודעהעל ידי eyal » ו' נובמבר 09, 2012 8:10 pm

אני לא כזה מבין בזה אבל שמעתי שהוא בסיס מאד חזק ושיש בו חלבון איכותי מאד והמון כלורופיל ועוד הרבה דברים, אני שותה אותו כבר תקופה והגוף שלי מאותת לי להמשיך. לראשונה קראתי על זה בספר של בן אורי והוא נראה לי מקור מהימן. שאמרתי ביוכימיה התכונתי להרכב הכימי של הצמח, שהוא מלא ברכיבים תזונתיים שמיטיבים עם האדם .
eyal
 
הודעות: 32
הצטרף: ו' ספטמבר 28, 2012 7:45 pm

Re: עשב חיטה

הודעהעל ידי ירדן » ש' נובמבר 10, 2012 10:53 pm

פרט לכמה יוצאים מהכלל כל הפירות, הירקות והעלים יוצרים בסיסיות, ובכולם יש חלבון איכותי שהגוף יכול לעכל, לספוג ולהשתמש בו בצורה יעילה. המשפט "חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה ביותר" לא אמור להרשים אותנו כי חלבון הוא הדבר האחרון שצריך לדאוג לגביו אלא אם כן לא אוכלים מספיק קלוריות. הכלורופיל הוא הפיגמנט הירוק שנמצא בכל העלים הירוקים.

אין סיבה או חובה לשתות מיץ עשב חיטה אך זה לא מזיק ויתכן שהוא יכול להועיל במצבים מסויימים. אם אתה מרגיש שזה עושה לך טוב אז תמשיך אך אל תראה בזה הכרח בריאותי :)
לתשומת לבכם, המענה בפורום מעצם טיבו מוגבל וחלקי בלבד ואין לראות בו תחליף לייעוץ תזונתי מקצועי פרטני ו/או לבדיקה, אבחון וייעוץ על ידי רופא.
סמל אישי של המשתמש
ירדן
 
הודעות: 2965
הצטרף: ש' דצמבר 31, 2011 2:47 pm


תגיות נושא

צמחי מרפא, חלבון, תוספי תזונה

חזור אל 30 בננות ליום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

cron