עלי כרובית

הפורום הראשי של 30 בננות ליום

Re: עלי כרובית

הודעהעל ידי ענת_גליק » א' פברואר 03, 2013 3:29 pm

ירדן, לגבי מה שרשמת על סלרי- מה רע בעלים של הסלרי? חשבתי שהם מומלצים יותר לאכילה מהגבעול (לפחות בצורתם החיה) ומכילים יותר ערכים תזונתיים.
ענת_גליק
 
הודעות: 41
הצטרף: א' אוקטובר 14, 2012 12:08 am

Re: עלי כרובית

הודעהעל ידי ירדן » א' פברואר 03, 2013 10:52 pm

כשאכלתי מבושל נהגתי להשתמש בבישולים גם בעלים וכך עשיתי גם כשעברתי ל-811, הייתי שמה בסלטים את גבעולי הסלרי ביחד עם העלים. הפסקתי עם זה כי הם מאוד מרים ופשוט לא טעימים. אנחנו לא אמורים לאכול עלים מאוד מרים.

לא יודעת אם נכון להגיד שיש בהם יותר ערכים תזונתיים, אבל בכל מקרה יותר ממרכיב זה או אחר לא בהכרח אומר שזה יותר טוב. בתזונה אופטימלית אנחנו לא רוצים "יותר", אלא בדיוק כמה שצריך.
לתשומת לבכם, המענה בפורום מעצם טיבו מוגבל וחלקי בלבד ואין לראות בו תחליף לייעוץ תזונתי מקצועי פרטני ו/או לבדיקה, אבחון וייעוץ על ידי רופא.
סמל אישי של המשתמש
ירדן
 
הודעות: 2969
הצטרף: ש' דצמבר 31, 2011 2:47 pm

הקודם

תגיות נושא

ריסוס, עלים ירוקים

חזור אל 30 בננות ליום

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: AhrefsBot, Google [Bot] ו 5 אורחים