מהו האיזון הנכון והבריא בין חומצות השומן החיוניות אומגה 3 ואומגה 6? מדוע באוכלוסיה המערבית האיזון הופר? מה התוצאות הבריאותיות של חוסר איזון זה וכיצד ניתן לפתור זאת? למה הגדלת כמות השומן בתפריט אינה הפתרון? ומהו המקור הטוב והמאוזן ביותר לחומצות שומן חיוניות? ד"ר גרהם מסביר בסרטון קצר.
למידע נוסף בנושא ניתן לצפות בהרצאה של ד"ר ריק דינה על חומצות שומן חיוניות ובהרצאה- פירות או שומן שבחלקה השני דנה בחומצות שומן חיוניות.
תודה רבה, הרבה זמן הנושא הזה היה מעורפל לי עכשיו הבעיה נפתרה הוא מצליח להעביר בצורה מעולה את המסר