סלט כרובית תירס

אמנם התרגלנו לאכול כרוכית מטוגנת, מבושלת או מאודה, אך אפשר לאכול כרובית גם מבלי לעבד אותה כלל.

הנה סלט כרובית/תירס קראנצ'י למדי שאני אוהב להכין.

מרכיבים-
– ראש כרובית
– שני קלחי תירס טרי
– ראש חסה
– עגבניות שרי
– קישוא או שניים (לא חובה)

אופן ההכנה-
חותכים את הכרובית דק דק ושמים בקערה. מורידים מקלחי התירס את התירס ומוסיפים לקערה. ראש חסה קצוץ גם מתווסף לערימה.
מאז שעברתי לרואו ממש התאהבתי בקישואים, ואני מוסיף אותם לסלטים רבים שאני מכין. את הקישוא אפשר לקלף לרצועות בעזרת קולפן, ולהשתמש בשאריות לרוטב, או לחתוך אותו לקוביות עם סכין (זהירות!) ולהוסיף לקערה גם כן.
את הרוטב הכנתי מטחינה (מעט!), לימון ועגבניות.
לבסוף מוסיפים עגבניות שרי חתוכות לחצאים, לאחר ששילבנו את הכל (עם הרוטב).

בתיאבון!

הגב

כתיבת התגובה הראשונה לפוסט

הרשמה לעדכונים
avatar
3000
wpDiscuz