נודלס מלפפונים ברוטב מנגו ונקטרינה

מתכון של אלישיה מ-RawSynergyTV.

מרכיבים-
– קערת נודלס מלפפונים, ניתן לקלף בעזרת קולפן ג'וליאן או פורס ירקות ספירלי
– מנגו גדול
– נקטרינה קטנה

אופן ההכנה-
מקלפים את המנגו, חותכים מחציתו לקוביות ושמים בקערה עם נודלס המלפפונים.
את החצי מנגו השני שמים בבלנדר עם הנקטרינה ואת הרוטב שנוצר שופכים מעל הנודלס.
מערבבים את הכל ונהנים!

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
יעקב רונן
יעקב רונן
4 בספטמבר 2015 2:15

טוב זה טעים ומענה. אפשר טיפלה מלח ואז יהיה ממכר.