נודלס מלפפונים ברוטב מנגו ונקטרינה

מתכון של אלישיה מ-RawSynergyTV.

מרכיבים-
– קערת נודלס מלפפונים, ניתן לקלף בעזרת קולפן ג'וליאן או פורס ירקות ספירלי
– מנגו גדול
– נקטרינה קטנה

אופן ההכנה-
מקלפים את המנגו, חותכים מחציתו לקוביות ושמים בקערה עם נודלס המלפפונים.
את החצי מנגו השני שמים בבלנדר עם הנקטרינה ואת הרוטב שנוצר שופכים מעל הנודלס.
מערבבים את הכל ונהנים!

2
הגב

avatar
3000
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
צוות האתריעקב רונן Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
יעקב רונן
Guest
יעקב רונן

טוב זה טעים ומענה. אפשר טיפלה מלח ואז יהיה ממכר.