סלט כרוב, סלרי, תפוזים ואבוקדו

השילוב המעניין של אבוקדו ותפוזים ביחד עם הירקות יוצר סלט מיוחד וטעים.
את המתכון המקורי קיבלתי מאנבל (תודה!) ועשיתי בו מספר שינויים והתאמתי אותו לתזונת 811.

green-orang-salad

מרכיבים-
– חצי ראש כרוב לבן קטן
– 1 ראש סלרי
– 1 קולרבי
– 3 תפוזים
– 1/2 אבוקדו או 1 אבוקדו קטן
– צרור שמיר
– 3-2 גבעולי סלרי ללא העלים

אופן הכנה-
לחתוך את הכרוב וגבעולי הסלרי לרצועות.
לחתוך את התפוזים למשולשים ואת ראש הסלרי והקולרבי לקוביות.
לקצוץ את השמיר.
לערבב את כל המרכיבים יחד בקערה.

הצעות לגיוון-
– לקצוץ עירית במקום שמיר
– להוסיף עגבניות שרי חתוכות לחצאים
– להוסיף מעט מיץ לימון

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
1 תגובה
Inline Feedbacks
View all comments
יעל
יעל
6 במרץ 2012 11:02

נראה מדהים רצה לנסות !