השילוב המעניין של אבוקדו ותפוזים ביחד עם הירקות יוצר סלט מיוחד וטעים.
את המתכון המקורי קיבלתי מאנבל (תודה!) ועשיתי בו מספר שינויים והתאמתי אותו לתזונת 811.
מרכיבים-
– חצי ראש כרוב לבן קטן
– 1 ראש סלרי
– 1 קולרבי
– 3 תפוזים
– 1/2 אבוקדו או 1 אבוקדו קטן
– צרור שמיר
– 3-2 גבעולי סלרי ללא העלים
אופן הכנה-
לחתוך את הכרוב וגבעולי הסלרי לרצועות.
לחתוך את התפוזים למשולשים ואת ראש הסלרי והקולרבי לקוביות.
לקצוץ את השמיר.
לערבב את כל המרכיבים יחד בקערה.
הצעות לגיוון-
– לקצוץ עירית במקום שמיר
– להוסיף עגבניות שרי חתוכות לחצאים
– להוסיף מעט מיץ לימון
נראה מדהים רצה לנסות !