סלט קובו

למי שעוד לא מכיר את הקובו, זה הזמן לרוץ ולקנות את הפרי המדהים הזה. זהו מין של קקטוס שהתאקלם היטב באזורים המדבריים בישראל, והוא צורך מעט מאוד מים וכלל לא זקוק להדברה, כך שכל התנובה שלו אורגנית. העונה שלו קצרה, אז אל תוותרו, גם אם הוא מעט יקר.

kobo-salad

הקובו קל מאוד לקילוף, אני פשוט מסיר את הקצוות, שוסע שסע בצד והקליפה מתקלפת ללא מאמץ.

kobo

אפשר גם לחצות את הקובו לחצי ולאכול את תוכנו בכפית – רצוי לקרר אותו לפני כן, ואז מקבלים טעם ומרקם של סורבה פירות.

מרכיבים-
– 7 יחידות קובו חתוכות לפרוסות.
– נקטרינה אחת חתוכה לפרוסות.
– כ-30 ענבים חתוכים לחצאים (למתכון השתמשתי בזן פרינסס).

בתיאבון!

4
הגב

avatar
3000
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
מירייונתןאביבה25 Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
מירי
Guest
מירי

מה היתרונות בפרי הזה

אביבה25
Guest
אביבה25

אף פעם לא ראיתי את זה, איפה קונים? וכמה זה עולה? זה פרי מתוק או חמוץ?

יונתן
Guest

אני קניתי בסופר ב-16 לקילו, ראיתי גם בניצת הדובדבן ב-20 לקילו. לדעתי הפרי נייטרלי מבחינת מתיקות/חמיצות, אבל מבחינת טעמו הוא יותר מתאים לשילוב עם פירות חמוצים ולא מתוקים.

אביבה25
Guest
אביבה25

אחפש, תודה 🙂