גם יפה, גם טעים!
מרכיבים (2 מנות)-
– 1 מנגופלצת (קיט) גדול במיוחד או 2 מנגו בינוניים
– 1 ראש שומר גדול או 2 בינוניים
– 500 גרם עגבניות שרי (בערך 2.5 כוסות)
אופן ההכנה-
קוצצים דק ושמים בצד מעט מהשומר. שמים את שאר השומר (חתוך גס), המנגו והעגבניות בבלנדר חזק או במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט מים אם רוצים מרקם דליל יותר. לאחר הטחינה שופכים לקערות הגשה ומפזרים מעל את השומר הקצוץ.
לגיוון-
להוסיף לקערת המרק גבעול סלרי קצוץ או קוביות מלפפון.
בתיאבון!
נשמע מעניין ננסה, תודה רבה