מרק מנגופלצת, שומר ועגבניות שרי

גם יפה, גם טעים!

mango-fennel-cherry-tomato-soup

מרכיבים (2 מנות)-

– 1 מנגופלצת (קיט) גדול במיוחד או 2 מנגו בינוניים
– 1 ראש שומר גדול או 2 בינוניים
– 500 גרם עגבניות שרי (בערך 2.5 כוסות)

אופן ההכנה-
קוצצים דק ושמים בצד מעט מהשומר. שמים את שאר השומר (חתוך גס), המנגו והעגבניות בבלנדר חזק או במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט מים אם רוצים מרקם דליל יותר. לאחר הטחינה שופכים לקערות הגשה ומפזרים מעל את השומר הקצוץ.

לגיוון-
להוסיף לקערת המרק גבעול סלרי קצוץ או קוביות מלפפון.

בתיאבון!

1
הגב

avatar
3000
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
דרור לביא Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
דרור לביא
Guest
דרור לביא

נשמע מעניין ננסה, תודה רבה