ימי הסתיו הראשונים הם התקופה הטובה ביותר בשנה לשומר. בתקופה זו ניתן לראות אותו במלוא פריחתו בטבע, וטעמו מתוק ועדין וניתן לשלבו בהנאה בכל סלט ירקות או פירות.
מרכיבים-
– 2 רימונים בינוניים מתוקים
– 2 יח' מנגו גדול מזן קיט (מנגופלצת!)
– ראש שומר גדול
אופן ההכנה-
פורטים את הרימונים, חותכים את המנגו לקוביות, חותכים את השומר לפרוסות ומערבבים הכול בקערה.
בתיאבון!
[i]סלת יוצה דופן בשינוי קטן במקום שןמר שמתי פסים של קולורבי (פריך יותר ) חצי לימון חצי אבוקדו כדי שמנוני וקל לבלוע[/i]
תודה רונו
בין הטעימים שיצא לי לאכול 🙄