גספאצ'ו פפאיה

על פי מתכון מתוך הספר "תזונת 80/10/10" של ד"ר דאגלס גרהם שיצא לאור בקרוב בשפה העברית.

papaya-gazpacho

מרכיבים-
– 1 פפאיה בינונית
– 6 עגבניות בינוניות (בחרו עגבניות בעלות טעם חזק ועשיר במיוחד)
– עלים בלבד מחצי צרור בזיליקום
– עלי חסה

אופן הכנה-
קוצצים את הפפאיה והעגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק דק את עלי הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד. ממלאים עלי חסה בגספאצ'ו ואוכלים בהנאה.

לגיוון-
ניתן להחליף את עלי הבזיליקום ברוקט/ארוגולה/פטרוזיליה/גבעולי סלרי.

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
נטע
נטע
13 ביוני 2013 20:08

מישהו יודע מתי בדיוק הספר יצא בעברית?

יונתן
יונתן
Reply to  נטע
13 ביוני 2013 20:10

מישהו יודע מתי בדיוק הספר יצא בעברית?

לכל המאוחר בראשון לספטמבר.

יונתן
יונתן
11 ביוני 2013 19:39

אם אתה לא מוצא בשוק, בדרך כלל במגה יש פפאיות טובות.

רן
רן
11 ביוני 2013 17:58

כל כך מחכה כבר לספר בעברית !!!
המתכון נרע מדהים אבל איפה אפשר למצוא פפאיה באיזור חיפה ?