גספאצ'ו פפאיה

על פי מתכון מתוך הספר "תזונת 80/10/10" של ד"ר דאגלס גרהם שיצא לאור בקרוב בשפה העברית.

papaya-gazpacho

מרכיבים-
– 1 פפאיה בינונית
– 6 עגבניות בינוניות (בחרו עגבניות בעלות טעם חזק ועשיר במיוחד)
– עלים בלבד מחצי צרור בזיליקום
– עלי חסה

אופן הכנה-
קוצצים את הפפאיה והעגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק דק את עלי הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד. ממלאים עלי חסה בגספאצ'ו ואוכלים בהנאה.

לגיוון-
ניתן להחליף את עלי הבזיליקום ברוקט/ארוגולה/פטרוזיליה/גבעולי סלרי.

4
הגב

avatar
3000
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
נטעיונתןרן Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
נטע
Guest
נטע

מישהו יודע מתי בדיוק הספר יצא בעברית?

יונתן
Guest
יונתן

מישהו יודע מתי בדיוק הספר יצא בעברית?

לכל המאוחר בראשון לספטמבר.

יונתן
Guest
יונתן

אם אתה לא מוצא בשוק, בדרך כלל במגה יש פפאיות טובות.

רן
Guest
רן

כל כך מחכה כבר לספר בעברית !!!
המתכון נרע מדהים אבל איפה אפשר למצוא פפאיה באיזור חיפה ?