על פי מתכון מתוך הספר "תזונת 80/10/10" של ד"ר דאגלס גרהם שיצא לאור בקרוב בשפה העברית.
מרכיבים-
– 1 פפאיה בינונית
– 6 עגבניות בינוניות (בחרו עגבניות בעלות טעם חזק ועשיר במיוחד)
– עלים בלבד מחצי צרור בזיליקום
– עלי חסה
אופן הכנה-
קוצצים את הפפאיה והעגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק דק את עלי הבזיליקום ומערבבים הכל ביחד. ממלאים עלי חסה בגספאצ'ו ואוכלים בהנאה.
לגיוון-
ניתן להחליף את עלי הבזיליקום ברוקט/ארוגולה/פטרוזיליה/גבעולי סלרי.
מישהו יודע מתי בדיוק הספר יצא בעברית?
לכל המאוחר בראשון לספטמבר.
אם אתה לא מוצא בשוק, בדרך כלל במגה יש פפאיות טובות.
כל כך מחכה כבר לספר בעברית !!!
המתכון נרע מדהים אבל איפה אפשר למצוא פפאיה באיזור חיפה ?