עוגת אפרסמונים

עוגה קלה להכנה וללא תוספת שומן.

perssimon-cake

מרכיבים-

לבסיס-
– 10 תמרים מזן מג'הול
– 1.5 כוסות תותי עץ מיובשים
– רבע כפית קינמון

למלית-
– 8 תמרים מזן מג'הול
– 3 אפרסמונים גדולים

לקישוט-
פירות יער או כל פרי אחר שמתחשק לכם

אופן ההכנה-
במעבד מזון לטחון את מרכיבי הבסיס עד שמתקבל גוש דביק. לשטח בתבנית או ברינג (אני השתמשתי ברינג בקוטר 16 ס"מ). את מרכיבי המלית לטחון בבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך וחלק ולשפוך מעל הבסיס. להקפיא למשך כמה שעות או למשך כל הלילה עד שהעוגה מתמצקת. לפני ההגשה להוציא מהמקפיא, לקשט בפירות יער, להניח לכמה דקות להתרככות וזה הזמן ליהנות!

perssimon-cake-1

הגב

2 תגובות ב "עוגת אפרסמונים"

הרשמה לעדכונים
avatar
3000

בת חן
Guest
בת חן
21 בפברואר 2016 16:45

יאמיייי

שי דוידוביץ
Guest
שי דוידוביץ
21 בפברואר 2016 16:33

תודה 🙂

wpDiscuz