עוגת אפרסמונים

עוגה קלה להכנה וללא תוספת שומן.

perssimon-cake

מרכיבים-

לבסיס-
– 10 תמרים מזן מג'הול
– 1.5 כוסות תותי עץ מיובשים
– רבע כפית קינמון

למלית-
– 8 תמרים מזן מג'הול
– 3 אפרסמונים גדולים

לקישוט-
פירות יער או כל פרי אחר שמתחשק לכם

אופן ההכנה-
במעבד מזון לטחון את מרכיבי הבסיס עד שמתקבל גוש דביק. לשטח בתבנית או ברינג (אני השתמשתי ברינג בקוטר 16 ס"מ). את מרכיבי המלית לטחון בבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך וחלק ולשפוך מעל הבסיס. להקפיא למשך כמה שעות או למשך כל הלילה עד שהעוגה מתמצקת. לפני ההגשה להוציא מהמקפיא, לקשט בפירות יער, להניח לכמה דקות להתרככות וזה הזמן ליהנות!

perssimon-cake-1

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
יפעת
יפעת
18 ביוני 2019 11:43

תודה- נראה טעים!
במה אפשר להחליף את האפרסמונים כשזה לא בעונה?

יפעת
יפעת
Reply to  ירדן
12 באוקטובר 2019 15:22

תודה. אנסה….

בת חן
בת חן
21 בפברואר 2016 16:45

יאמיייי

שי דוידוביץ
שי דוידוביץ
21 בפברואר 2016 16:33

תודה 🙂