עוגת אפרסמונים

עוגה קלה להכנה וללא תוספת שומן.

perssimon-cake

מרכיבים-

לבסיס-
– 10 תמרים מזן מג'הול
– 1.5 כוסות תותי עץ מיובשים
– רבע כפית קינמון

למלית-
– 8 תמרים מזן מג'הול
– 3 אפרסמונים גדולים

לקישוט-
פירות יער או כל פרי אחר שמתחשק לכם

אופן ההכנה-
במעבד מזון לטחון את מרכיבי הבסיס עד שמתקבל גוש דביק. לשטח בתבנית או ברינג (אני השתמשתי ברינג בקוטר 16 ס"מ). את מרכיבי המלית לטחון בבלנדר עד לקבלת מרקם סמיך וחלק ולשפוך מעל הבסיס. להקפיא למשך כמה שעות או למשך כל הלילה עד שהעוגה מתמצקת. לפני ההגשה להוציא מהמקפיא, לקשט בפירות יער, להניח לכמה דקות להתרככות וזה הזמן ליהנות!

perssimon-cake-1

5
הגב

avatar
3000
3 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
ירדןיפעתבת חןשי דוידוביץ Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
יפעת
Guest
יפעת

תודה- נראה טעים!
במה אפשר להחליף את האפרסמונים כשזה לא בעונה?

יפעת
Guest
יפעת

תודה. אנסה….

בת חן
Guest
בת חן

יאמיייי

שי דוידוביץ
Guest
שי דוידוביץ

תודה 🙂