מרק סלק חגיגי

הסלק טעים ומתוק בצורתו החיה, והשילוב שלו במתכונים מעניק צבע יפה וחגיגי. מרק זה לצד פירות וירקות טריים יתן לכם חג ביכורים אמיתי ושמח 🙂

beet-soup

מרכיבים (עבור מנה גדולה או או שתיים קטנות)-
– 6 עגבניות בינוניות
– 3 סלקים בינוניים
– חצי אבוקדו בינוני
– 5 גבעולי סלרי
– 4 גבעולי עירית (לא חובה)
– מיץ מחצי לימון

אופן הכנה-
חותכים לקוביות את העגבניות והסלקים ושמים בבלנדר חזק ביחד עם 4 גבעולי סלרי קצוצים, חצי האבוקדו, 3 גבעולי עירית ומיץ הלימון. מערבלים עד שמתקבל מרקם אחיד ושופכים לקערות הגשה. את הסלק הנותר מגרדים בפומפיה, קוצצים את גבעולי הסלרי והעירית שנותרו ושמים הכל מעל המרק לתוספת מרקם, יופי וטעם.

beet-soup1

2
הגב

avatar
3000
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
אביביונתן Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
אביב
Guest

יאמי!

ולמרקם חלק יותר אפשר לסחוט את הסלק (במכונת מיצים) ולערבל בבלנדר עם שאר הרכיבים.

יונתן
Guest
יונתן

חג ביכורים שמח!