מרק סלק חגיגי

הסלק טעים ומתוק בצורתו החיה, והשילוב שלו במתכונים מעניק צבע יפה וחגיגי. מרק זה לצד פירות וירקות טריים יתן לכם חג ביכורים אמיתי ושמח 🙂

beet-soup

מרכיבים (עבור מנה גדולה או או שתיים קטנות)-
– 6 עגבניות בינוניות
– 3 סלקים בינוניים
– חצי אבוקדו בינוני
– 5 גבעולי סלרי
– 4 גבעולי עירית (לא חובה)
– מיץ מחצי לימון

אופן הכנה-
חותכים לקוביות את העגבניות והסלקים ושמים בבלנדר חזק ביחד עם 4 גבעולי סלרי קצוצים, חצי האבוקדו, 3 גבעולי עירית ומיץ הלימון. מערבלים עד שמתקבל מרקם אחיד ושופכים לקערות הגשה. את הסלק הנותר מגרדים בפומפיה, קוצצים את גבעולי הסלרי והעירית שנותרו ושמים הכל מעל המרק לתוספת מרקם, יופי וטעם.

beet-soup1

Subscribe
הרשמה לעדכונים
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
אביב
8 במאי 2013 12:20

יאמי!

ולמרקם חלק יותר אפשר לסחוט את הסלק (במכונת מיצים) ולערבל בבלנדר עם שאר הרכיבים.

יונתן
יונתן
7 במאי 2013 10:00

חג ביכורים שמח!