פסטה נאה ברוטב פסטו-פיסטוק

פסטו בשילוב נהדר של פיסטוקים ובזיליקום. מנה מרשימה וטעימה שתלהיב את החך!

raw-pasta-with-pesto-pistachio-sauce

מרכיבים-
– 4 זוקיני גדולים
– 1 סלק צהוב גדול (או לחלופין דלעת או גזר)
– 1/2 כוס פיסטוקים (להשרות במים לכמה שעות ולאחר מכן לסנן מהמים)
– צרור גדול של בזיליקום
– מיץ מלימון אחד
– עגבניות שרי

אופן ההכנה-
פסטה- בעזרת מכשיר ספירלייזר (פורס ספירלי) מכינים אטריות דקות מהסלק ומ-3.5 זוקיני ושמים בקעה גדולה. לא לזרוק את שאריות הזוקיני שנשארות מהכנת הפסטה.

רוטב פסטו- שמים במעבד מזון או בלנדר רב עוצמה את החצי הנותר של הזוקיני ואת שאריות הזוקיני שנשארו מהכנת הפסטה ביחד עם הפיסטוקים, צרור הבזיליקום ומיץ הלימון וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם סמיך וחלק.

כעת כל שנותר הוא לערבב את הפסטו עם האטריות, לחתוך את עגבניות השרי לפרוסות, לקשט מסביב וליהנות!

raw-pasta-with-pesto-pistachio-sauce-1

הגב

כתיבת התגובה הראשונה לפוסט

הרשמה לעדכונים
avatar
3000

wpDiscuz