פסטה זוקיני ברוטב מפתיע

לכבוד סוף עונת המנגו מתכון מנצח לפסטה נאה מזוקיני.

raw-vegan-pasta-1

מתכון מוצלח מאוד של Rawvana (יובאנה מנדוזה).

מרכיבים-
– 3 זוקיני גדולים
– 3 עגבניות
– עגבניות מיובשות שהושרו במים לכחצי שעה (כמות על פי העדפה אישית)
– 1/4 מנגופלצת
– 1/2 אבוקדו
– 1 גבעול של בצל ירוק
– מיץ מ-1/2 לימון או ליים
(יובאנה השתמשה גם במעט פלפל ירוק חריף אך אני ויתרתי עליו)

אופן ההכנה-
בעזרת ספירלייזר (פורס ירקות ספירלי) הכינו אטריות ארוכות מהזוקיני והניחו בקערה גדולה. שימו בבלנדר את כל שאר המרכיבים וערבלו עד למרקם חלק. שיפכו את הרוטב ישירות על הפסטה, ערבבו היטב וזה הזמן ליהנות!

לקישוט-
פרוסות אבוקדו או כל שעולה על רוחכם.

raw-vegan-pasta-2

הסרטון של Rawvana:

הגב

2 תגובות ב "פסטה זוקיני ברוטב מפתיע"

הרשמה לעדכונים
avatar
3000

עדי
Guest
עדי
5 בנובמבר 2015 20:00

טעים טעים טעים (:
המתכון הכי טעים שטעמי של זוקיני פסטה על זה הוא של מייגן אליזבת לפני שנתיים בערך ועד עכשיו הוא המוצלח ביותר (:

ירדן
Guest
7 בנובמבר 2015 16:26

בהחלט! לדעתי מה שמקפיץ את המתכונים האלו והופך אותם לכל כך טעימים (חוץ מהעגבניות המיובשות והתבלינים) זו התוספת הקטנה של הפירות שנותנת קצת מתיקות 😆

wpDiscuz