ספגטי זוקיני ברוטב עגבניות

ספגטי ברוטב עגבניות של מייגן אליזבת.

מרכיבים-
– שני זוקיני
– שתי כוסות עגבניות קצוצות
– כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
– שלוש עגבניות מיובשות, מושרות במים לפחות חצי שעה לפני הכנת המנה
– רבע אבוקדו
– שתי תמרים מזן מג'הול
– שני עלי מרווה טריים
– שני עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה-
קולפים את הזוקיני בעזרת פורס ירקות ספירלי או קולפן ז'וליאן.
את שאר המרכיבים מערבלים בבלנדר ושופכים מעל הזוקיני. אפשר לוותר על האבוקדו לאלו שמעדיפים להימנע מהשומן.
ניתן לקשט את המנה עם עשבי תיבול.

6
הגב

avatar
3000
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
צוות האתררונהעיריתאיילת Recent comment authors
  Subscribe  
הרשמה לעדכונים
רונה
Guest
רונה

הבנתי שעדיף להמנע משילוב של פירות הדר עם פירות מתוקים. במקרה כאן יש שילוב של תמר ותפוז, מה ההסבר לכך?
כמו כן, האם סחיטה של התפוז לא מאבדת מהערכים החשובים שלו?
תודה

עירית
Guest
עירית

העגבניות המיובשות הן מלאות במלח ושמן ואלה שנחשבות לRAW מלאות במלח. באילו עגבניות מיובשות אתם משתמשים?

איילת
Guest
איילת

זו פעם ראשונה שאני רואה כזה מכשיר! איך קוראים לו ואיך משיגים אותו? תודה 🙂