סלט צבעוני וטעים, מושלם להתחלה של שנה חדשה.
להנאה כפולה ומכופלת מומלץ להכין ביום בהיר ושטוף שמש ולצאת לאכול בחוץ!
מרכיבים-
– 1 קופסאת תותים
– 6-7 קיווי גדולים, רכים ומתקתקים
– 4 תפוזים (נסו את התפוזים האורגניים של צביקה מבית חנן!)
אופן הכנה-
לחתוך את התותים לפרוסות.
לקלף את הקיווי ולחתוך לחצאי עיגולים.
להפריד בעדינות את פלחי התפוזים ולחתוך כל פלח לרבעים.
לקישוט-
פרוסות קרמבולה בשלה, מתוקה ועסיסית
אני רואה שם גם בננה 😉
נראה מדהים (:
וואו סלט מעורר תאבון.
אני רואה שהוא גם כולו מפירות חמוצים נכון??
זה היה טעים…
תות, קיווי, תפוז וקרמבולה הם כולם פירות חומציים אבל אם בוחרים פירות בשלים הסלט ממש אינו חמוץ. האמת שהתותים היו הכי חמוצים מכל הפירות. התפוזים מבית חנן מדהימים עם מתיקות עדינה ולא חומציים מידי וגם הקיווי והקרמבולה היו ממש בשלים ומתוקים (גם הקרמבולה מבית חנן).